dissabte, 21 de març del 2009

Per a Cocun "con amor"

Xiquets i xiquetes... dia cansadissssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiim, però almenys hem tornat tots amb les articulacions al puesto... no?? La ruta ha sigut més dura de lo que aparentment era en principi, però sempre ens quedarà l'experiència i la satisfacció d'haver acabat com toca... lalalala... tenim que dir que la crònica del dia la pujarem dilluns o dimarts, però, per obrir boca, ja teniu algunes de les fotos penjades tant al tuenti com al facebook... val??
Hi han hagut baixes  en la llista de noms que penjarem ahir, quedant la cosa de la següent forma... han vingut: Víctor, Rebeca, Elena, Sonia, Willy, David, Pepe, Cocun y Concha Velasco.
Ja podem adelantar que la cosa te sustància, ens hem perdut més d'un parell de voltes i per tant hem fet més kilòmetres dels que en principi eren, ademés ens ha adelantat un calvo en plena ascensió a Rebalsadores i hem trobat caques de "persona humana" en el Monolito, abduccions, coprofagia, fred, escalada... esteu atents que la cosa no te desperdici... més endavant... nova ruta!!

1 comentari: